Generator curent Kipor KDE 12000 TA (8.5 kW)8.5 kVA

15665 Lei
(include tva)
Kipor KDE 12000 TA

Avantaje multiple:
Display-ul digital model KP310 afișează atât paramentrii de funcționare ai generatorului frecvență, tensiune, curent, putere debitată cât și parametrii rețelei principale de alimentare cu energie electrică (atunci când este folosit în sistem de Backup)
Port serial RS232 pentru comunicare și monitorizare la distanță (internet)
Dotat cu port ATS I/O (input/output) ce oferă posibilitatea conectării AAR-ului (automat de anclansare a rezervei)
Eșapamentul este poziționat în partea superioară a echipamentului – avantajează poziționarea generatorului în apropierea zidurilor/clădirilor

Descarcă documentație produs

Tabel detalii tehnice

Putere maximă (kVA)9.5
Putere nominală (kVA)8.5
Tensiune nominală (V)230/50
Număr fazemonofazat
Model motorKD2V86FG
Tip motor2 cilindri în V, 4 timpi, aspirație, diesel, racit cu aer
Capacitate cilindrică (cm³)836
Turaţie nominală (rpm)3000
Conector ieșire2 prize monifazice, cutie borne
Consum estimat (g/kWh)320
Curent nominal (A)37
LpA (dB)72
LwA (dB)95
Autonomie (ore, la putere nominală)6.5
Dimensiuni (L x l x h) (mm)1122X620X830
Masă (kg)250
Sistem pornireelectric/automat
Tip uleiSAE 10W30, 15W-40
Capacitate rezervor combustibil (l)25
Factor de putere (cos Ф)1
Rata de compresie19:1
Ieşire curent continuu-
Acest model de generator este relativ nou pe piata romaniei si vine ca o alternativa la modelul KDE 12STA, diferenta dintre aceste modele fiind modaliatea de racirea motorului.in cazul acestui model racirea motorului se face cu aer.

O alta noutate este automatizarea care se adapteaza mai bine retelelor electrice din Romania unde sunt frecvente fluctuatiile de tensiune.

Datorita motorului racit cu aer dimensiunile si greutatea acestui model de generator sunt mai mici fata de predecesorul sau putand fi instalat si in spatii mult mai inguste.

De asemenea alternatorul este prevazut cu avr(automatic voltage regulater)ceea ce garanteaza o tensiune de iesire a curentului stabile.

Generatorul este dotat cu un panou de control digital care inglobeaza toate comenzile generatorului si afiseaza in timp real parametrii de functionare cum ar fi tensiune, consum, nivelul de incarcare al bateriei, frecventa curentului si timpul de utilizare.

De asemenea tot pe panoul de control se afla si mufa in care se introduce si cablul de comanda dintre generator si tabloul de automatizare.

Pornirea generatorului se poate face manual sau automat in functie de modul de utilizare. In modul automat generatorul trebuie sa fie conectat la reteaua de energie electrica.

Pornirea generatorului se face automat atunci cand automatizarea detecteaza lipsa tensunii din reteaua electrica, in acest caz releul din tabloul de automatizare sesizeaza lipsa de tensiune si da comanda generatorului sa porneasca, dupa care prin intermediul contactorilor face inversarea sursei de alimentare pentru consummator.

In cazul in care generatorul este montat fara panoul de automatizare pasii care trebuiesc urmati pentru pornirea generatorului sunt urmatorii:
  1. - se trece cheia de la pozitita OFF la pozitita ON
  2. - se apasa pe butonul start al panoului de comanda sau se poate actiona cheia din poztita on in pozitia start pana la pornirea motorului.
De asemenea acest tip de generator are o serie de functii care ajuta la protejarea echipamentului si care le afiseaza pe panoul digital cum ar fi:
  • - protectie la joasa si inalta tensiune
  • - protectie la sub si supra frecventa
  • - protectie la supraincarcare
  • - avertizare presiune ulei
  • - avertizare supraincalzire
  • - indicator oprire de urgenta
Este un generator usor manevrabil fiind dotat cu roti de transport, de asemenea se poate instala in spatii deschise pe o platforma betonata si este recomandat ca intre generator si aceasta placa sa fie un suport din lemn sau cauciuc care sa preia vibratiile si deasupra un acoperis pentru a-l proteja de intemperii.
Nume
Email
Telefon
Mesaj
Adauga Codul de securitate
captcha